Lord Spices Groupin mausteet ovat yli sadan vuoden kokemuksen tulosta luonnollisten, korkealaatuisten tuotteiden tuotannossa ja jakelussa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman mausteita, jotka on huolellisesti valittu ja käsitelty varmistaaksemme puhtaimman ja aidoimman maun. Basilikasta neilikoihin, jokainen mauste on todistus omistautumisestamme perinteelle ja erinomaisuudelle.
Sitoutumisemme laatuun näkyy jokaisessa tuotantoprosessimme vaiheessa. Käytämme parhaita raaka-aineita ja teemme perusteellista laadunvalvontaa varmistaaksemme, että jokainen mauste täyttää korkeimmat standardit. Lisäksi tarjoamme räätälöityä palvelua, joka mahdollistaa mukautumisen asiakkaidemme erityistarpeisiin sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Elintarvikkeet tarvitsevat suojaa. Yksinkertaisista automaattipusseista aina kolmikerrosmateriaalin asti - Tarjoamme teille monia pakkausratkaisuja.
Turvallisuus ja tuoreus ovat elintarvikepakkausten ehdoton edellytys - yhtä tärkeää kuin laadukas tuntuma ja ulkonäkö. Hallitsemme kaikki vaatimukset täydellisesti.
Erilaisista materiaaleista valmistetuilla pakkausratkaisuillamme ja laajalla varastovalikoimallamme tuemme teitä elintarviketuotteiden menestyksekkäässä myynnissä - niin pelkän automaattirullan kuin pakattujen pussienkin kautta.
Aromisuojan ja tuotteiden hyvän säilyvyyden mahdollistamme optimaalisilla materiaalin ominaisuuksilla ja yksilöllisillä este-toiminnoilla.
Sertifioidun hygieniankäytännön BRC Packaging avulla korostamme KARL:lla vastuullisuuttamme turvallisuuden, tuoreuden ja laadun suhteen.
Luottakaa asiantuntemukseemme ja laatuumme MADE IN GERMANY.
C&P Group tarjoaa erilaisia savustuksen intensiivisyyksiä kaikille mausteille. Saatavilla pyökistä, omenasta, kirsikasta tai sekoitetusta puusta.
Mausteet: Savustettu
Savustetut Mausteet: Fermentoitu Pippuri
Eri Savustuksen Intensiivisyydet: Savustettu
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Cajun koostuu paprikasta, valkosipulista, sipulista, korianterista, timjamista, oreganosta, selleristä, mustapippurista, kumista, chilistä, sinapinsiemenistä (valkoiset ja keltaiset). Jotkut näistä yrteistä ja mausteista ovat olleet käytössä pitkään eri keittiöissä, sillä ne ovat paitsi herkullisia myös hyödyllisiä.
Cajun-kokkaus on Louisianassa syntynyt keittiötyyli, jonka loivat ranskalaiset akadi-immigraatit 1700-luvulla. Akadit olivat ensimmäisiä ranskalaisia siirtolaisia Pohjois-Amerikassa. He muuttivat nykyisiin Kanadan provinssiin. He toivat mukanaan perinteisiä ranskalaisia reseptejä, joita he muokkasivat sen mukaan, mitä he pystyivät löytämään, pyydystämään tai keräämään maalta ja mereltä. 1700-luvun puolivälissä he kieltäytyivät alistumasta Britannian kruunulle ja heidät
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana
Tutustu keski-itäläiseen munakkaaseemme Cocotine! Herkullisia munakkaan paloja mausteilla, pakastettuna monipuolistamaan ruokalistojasi.
Cocotine Keski-itäläiset munakkaat on elävöitetty herkullisilla mausteilla, jotta voit tarjota gourmet-maailmanruokia vieraillesi!
2,5 kg tai 10 kg
Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Kaikki yhdestä lähteestä
Aika etenee. Me kuljemme mukana.
Yrityksemme edustaa
• nopeaa asiakastoiveiden toteuttamista
• erittäin hyvää puun laatua
• huippuhinta-laatusuhdetta
Suunnittelemme yhdessä kanssasi, mittoja tai yksityiskohtia.
C&P Group tarjoaa erilaisia savustuksen intensiivisyyksiä kaikille mausteille. Saatavilla pyökistä, omenasta, kirsikasta tai sekoitetusta puusta.
Mausteet: Savustettu
Savustetut Mausteet: Nitraattisuola
Eri Savustuksen Intensiivisyydet: Savustettu
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
C&P Group tarjoaa erilaisia savustuksen intensiivisyyksiä kaikille mausteille. Saatavilla pyökistä, omenasta, kirsikasta tai sekoitetusta puusta.
Mausteet: Savustettu
Savustetut Mausteet: Paprikahiutaleet
Eri Savustuksen Intensiivisyydet: Savustettu